otsikkokuva

Live

Rock’n’roll ei koskaan kuole. Siksi onkin tärkeää tietää mistä se on tullut ja mihin se on matkalla. Roosterin lavalla nähdään kivenkovien veteraanien lisäksi tämän päivän kuumimpia nimiä sekä tulevaisuuden tähtiä.

Keikalle Roosteriin?

Keikkakalenteri

 • to
  21
  helmi
  2019

  Lord of the Lost (GER), Rain Diary

  21:00

  Saksalainen Lord of the Lost päästi juuri kauppoihin kuudennen albuminsa Thornstar. Pitkäsoiton julkaisukiertue tuo yhtyeen helmikuussa Suomeen. HIMin, Rammsteinin, The Missionin, Type O Negativen, Moonspellin ja Field of Nephilimin kanssa tumman, kohtalokkaan, raskaan ja vaikuttavan soundin jakava orkesteri esiintyy torstaina 21. helmikuuta Tampereen Jack the Roosterissa ja perjantaina 22. helmikuuta Helsingin On the Rocksissa.

  Vaihtoehtometallin, goottirockin ja industrialin saumattomasti yhdistävä yhtye perustettiin Hampurissa vuonna 2007. Laulaja Chris Harmsin sooloprojektista bändiksi kasvanut Lord of the Lost julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2010, jonka jälkeen orkesteri on niittänyt suosiota niin gootti- kuin metallijuhlilla.

  Lokakuun alussa alkava Thornstar-kiertue on pitkä ja sen Suomen-osuus sijoittuu rundin loppupäähän, jolloin maestro Chris “The Lord” Harms pääsee jälleen näyttämään pohjoisille ystävilleen esiintymisen mallia. Muun muassa Marilyn Mansonin ja Lady Gagan live-tilanteen haltuunottamista ihaileva Harms on visuaalinen ja vahva ilmestys; rocktähti taiteen pimeältä puolelta.

  Liput: 24/22€

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!

 • pe
  22
  helmi
  2019

  Diefall + Snovonne + Tocornal

  23:00

 • la
  23
  helmi
  2019

  Dear Victims plays Kiss

  00:30

  Liput: 5€ sis.narikan

 • to
  28
  helmi
  2019

  Luminous Mind

  22:30

  Sisäänpääsy narikan maksulla.

 • to
  14
  maalis
  2019

  Graham Bonnet Band (UK) + Wishing Well

  21:00

  Legendaarinen ex-Rainbow vokalisti Graham Bonnet palaa minikiertueelle Suomeen ensi maaliskuussa oman Graham Bonnet Bandin kanssa. Yhtye tekee neljän keikan minikiertueen kotimainen Wishing Well lämmittelijänään.

  Graham Bonnet Band julkaisi viime kesänä uuden Meanwhile, Back in the Garage -albumin ja on kiertänyt Eurooppaa ja Yhdysvaltoja sen jälkeen. Kuten aina, livenä bändi soittaa uudemman materiaalin lisäksi myös isot Rainbow-hitit, useita Alcatrazzin kappaleita sekä Grahamin soolohittejä kuten Night Games, unohtamatta Michael Schenker Groupin Assault Attack -albumin kappaleita.

  70-vuotias legenda on aina ollut Suomessa hyvin suosittu. Hän onkin kiertänyt maatamme useaan otteeseen eri kokoonpanojen kanssa. Hänen uransa käynnistyi vuonna 1968 Marblesin Only One Woman -hitillä. Maailmanmaineeseen hän nousi Rainbown vokalistina bändin Down To Earth -albumilla 1979.

  Jätettyään Rainbown yhden albumin jälkeen, hän liittyi Michael Schenker Groupin vokalistiksi. Tämän jälkeen hän perusti Alcatrazz-bändin, jossa ensimmäisillä levyillä kitaristeina toimivat Yngwie Malmsteen ja Steve Vai. Tänä vuonna Grahamin bändi on esittänyt joillain keikoilla bändin debyyttialbumia No Parole From Rock'n'Roll kokonaisuudessaan.

  – Suomessa on aina hienoa soittaa. Minulla on Suomessa paljon hyviä ystäviä ja mahtavia muistoja. Odotan kovasti keikkoja ja sekä vanhojen klassikoiden ja uudemman materiaalin soittamista, sanoo Graham, jonka auktorisoitu elämäkerta The Story Behind The Shades (Steve Wright) julkaistiin viime vuonna.

  Lämmittelybändinä kaikilla keikoilla toimii Wishing Well, joka on aiemminkin kiertänyt Suomea ja Skandinaviaa Graham Bonnet Bandin kanssa.

  Liput: 26€ + toim.kulut / 29€ ovelta.

  Ennakkoliput TÄSTÄ!!!